RENÉ SHUMAN & ANGEL-EYE | ELVIS AND MORE CONCERT

SHUMAN & ANGEL-EYE, Theatertour

Elk jaar gaan Shuman & Angel-Eye met hun uitgebreide show orkest on tour in de theater in het land.

Muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers en vele anderen passeren de revue.

Via onderstaande link vindt U tourinfo en kunt u tevens tickets bestellen.

​Wereldwijd worden nog altijd miljoenen mensen geraakt door de muziek van ELVIS PRESLEY, en voor RENÉ SHUMAN en ANGEL-EYE was dat 13 jaar geleden reden om ELVIS & MORE... als jaarlijks ELVIS concert op de kaart te zetten. 'ELVIS is vanaf het allereerste moment ook onze inspiratie geweest, zoals inmiddels voor vele generaties. We zien het als onze missie om zijn muziek te blijven spelen en levend te houden. En daarom maken we er altijd een groots Rock 'n Roll-feest van. Kom meezingen, dansen, gewoon luisteren of wat dan ook; laten we de muziek van Elvis vooral samen vieren', vertelt RENÉ SHUMAN. Samen met ANGEL-EYE speelt hij tijdens het Memorial Concert ook muziek van vrienden en inspiratiebronnen van ELVIS, zoals ROY ORBISON, JOHNNY CASH, JERRY LEE LEWIS en THE EVERLY BROTHERS.

ANGEL-EYE: ‘We ervaren bij elk optreden weer hoe waardevol de muzikale jaren ’50, ’60 en ’70 geweest zijn, jaren waarin ELVIS met zijn vele muziekstijlen mensen houvast gaf en als een van de eersten popmuziek wereldwijd een podium gaf. Laten we dat nog heel lang zo houden.’

RENÉ SHUMAN en ANGEL-EYE , Mr. & Mrs. Rock'n Roll zijn in Nederland en België de meest succesvolle artiesten in hun genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland.

Inmiddels hebben ze meer dan 10 TV-specials geproduceerd in opdracht van Omroep MAX en 10-tallen docusoaps "The Dream" voor de TROS. Bijgaand de songs "How Great Thou Art" en "And I love you so". Al deze concerten zijn op DVD verkrijgbaar in de SHOP.

René werd bekend in 1986 door zijn succesvolle deelname aan de Soundmixshow. Als 17-jarige vertolkte hij "Are you lonesome tonight" en "Don't be cruel". Daarna werd John de Mol zijn manager en bracht hij 4 albums uit via SONY/CBS. Vervolgens ging hij naar Amerika waar hij werkte met Chet Atkins, John Durrill en tevens een duet opname met Phil Everly van The Everly Brothers. "On top of the world".

Angel-Eye is componiste en succesvol producer. Voordat ze René ontmoette produceerde muziek, internet en marketingprojecten en had daarnaast een platencontract bij EMI in België. Als leadzangeres van Tiger Tiger nam ze o.a. deze song op: "I'm so high".  

​Op 5 mei 2003 gaven Shuman & Angel-Eye hun eerste gezamenlijke concert tijdens bevrijdingspop in Wageningen voor meer dan 20.000 mensen.

 

Daarna brachten zij hun eerste gezamenlijke hit uit "Don't be cruel". Sindsdien produceerden zij TV-special na TV-special en gaven ze concert na concert.

In 2005 maakten zij geheel op eigen investering een TV-productie van hun show in het openlucht theater in Valkenburg aan de Geul. Een schot in de roos! Zowel alle regionale zenders alsook de landelijk zender Omroep MAX zonden deze geweldige muziekspecial uit. Daarnaast hadden Shuman & Angel-Eye in Duitsland bij de regionale TV-Berlijn (5 miljoen aansluitingen) wekelijkse TV-uitzendingen.

Bijgaand de song: "Always on my mind".

© Always-Online Creative Projects

Always-Online BV is producent van de marketing, multimedia, IT en events van René Shuman & Angel-Eye.

Meer info: www.ALWAYS-ONLINE.tv