Ga met René Shuman & Angel-Eye naar het hart van Amerika: NASHVILLE , MEMPHIS , TUPELO en natúúrlijk GRACELAND ! The songs, the studio's and the history of Rock'n Roll! Beleef de Verenigde Staten samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll en ga op een onvergetelijke muziekreis naar de bakermat van de Blues, Rock'n Roll en Country music die de wereld betoverde. Treed in de voetsporen van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en vele anderen.

Shuman & Angel-Eye zullen tijdens deze reis op vele momenten uw creatieve muzikale reisleiders zijn. Daarnaast is er professionele reisbegeleiding vanuit TUI / KRAS reizen die u de gehele reis tot uw dienst zijn. René Shuman & Angel-Eye zullen tevens een optreden voor u verzorgen. Als Elvis kenners en mensen die van Nashville hun hometown hebben gemaakt zullen ze u met vele wetenswaardigheden verwennen. Zo nam René een duet op met Phil Everly van The Everly Brothers en werte hij in Nashville o.a. met The Jordanairs, The TCB Band, Chet Atkins en vele anderen.

 

Dag 1 Amsterdam - Nashville

Na aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen door een Nederlandstalig gids en volgt de transfer per touringcar naar het hotel.

Dag 2 Nashville

Vandaag staat in het teken van de Countrymuziek en dit is in Nashville overal te zien en te horen. De historie van de Countrymuziek komt tot leven in de Country Hall of Fame , het Johnny Cash museum en aan Broadway waar je je vrijwel 24/7 kunt onderdompelen in livemuziek. René Shuman & Angel-Eye hebben natuurlijk geweldige verhalen over Nashville die ze graag met u delen.  De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid besteden.

Dag 3 Nashville

Vandaag maken een tour langs de highlights van Nashville waarbij o.a. aandacht wordt besteed aan de RCA studios, de plek waar Elvis Presley 300 van zijn songs opnam, maar ook andere artiesten als Roy Orbison (In Dreams), The Everly Brothers e.v.a. In onderstaand filmpje (met Iphone gefilmd) speelt René op de originele vleugel waarmee Are you lonesome tonight is opgenomen. Verder zal op deze dag de Music Row omgeving in Nashville de revue passeren.

Klik op de onderstaande geweldige foto's! voor sfeerimpressie!

Dag 4 Nashville - Memphis

Na het ontbijt reizen we via Highway 40 dwars door Tennessee naar Memphis. Onderweg maken we een stop bij Casey Jones Village, historic site (entree museum exclusief) voordat we in Memphis aankomen. Aan het eind van de middag bezoeken we Beale Street. De verdere avond kunt u op eigen inzicht besteden.

Dag 5 Memphis - Tupelo

Vandaag bezoeken we Tupelo in Mississippi, de geboorteplaats van Elvis Presley. We bezoeken hier Elvis Presley’s geboortehuis wat onderdeel is van een groter geheel met het Presley museum en de Memorial Chapel. Halverwege de middag verlaten we Tupelo en rijden terug naar Memphis. Avond op eigen gelegenheid in te vullen.

Dag 6 Memphis

Vandaag brengen we een bezoek aan het prachtige landgoed van Elvis Presley: Graceland. U zult de uitgebreide VIP tour meemaken. Niet alleen zult u het wereldberoemde huis van Elvis en Priscilla van binnen bekijken, maar ook de vliegtuigen en de auto’s. De avond kunt u op eigen gelegenheid invullen.
 

 

Dag 9 Amsterdam

Aankomst op de luchthaven van Amsterdam.

Bovenstaand programma is een voorbeeld en kan in volgorde nog gewijzigd worden. Ook zijn er natuurlijk nog vele verrassingen!

Dag 7 Memphis

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende Sun studio. De plek waar de eerste hits van Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en vele anderen geboren werden. Daarnaast kunt u op eigen gelegenheid het Lorraine Motel met het daarnaast gelegen Civil Rights Museum te bezoeken. Hier werd in 1968 op het balkon Dr. Martin Luther King door een sluipschutter omgebracht.

Dag 8 Memphis - Amsterdam

 

Vanmorgen heeft u nog vrije tijd. Rond het middaguur/einde van de ochtend vertrekt de transfer bus naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.