We gaan naar Amerika
Amerikaanse vlag.png
Airplane_Emoji.png

Beleef de Verenigde Staten samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll en ga op een onvergetelijke muziekreis naar de bakermat van de BLUES, ROCK'n ROLL en COUNTRY MUSIC die de wereld betoverde. Treed in de voetsporen van ELVIS PRESLEY, ROY ORBISON, JOHNNY CASH en vele anderen. U zult onder andere bezoeken: THE SUN STUDIO, Het geboortehuis van ELVIS PRESLEY in TUPELO, The RCA Studios in Nashville, BEALE STREET in MEMPHIS, GRACELAND, Het JOHNNY CASH MUSEUM, THE COUNTRY HALL OF FAME, BROADWAY en er zijn vele andere unieke verrassingen.

 

Het vervoer in Amerika vindt plaats in een luxe touringcar en er is structureel professionele reisbegeleiding aanwezig. U reist via KLM / KRAS / TUI en verblijft in prachtige 4-sterrenhotels. 

 

Uiteraard is er dagelijks contact met René Shuman & Angel-Eye en zullen zij ook nog een exclusief optreden verzorgen. 

"Het afgelopen jaar ging ik samen met René & Angela Shuman naar Amerika. Ik wist dat het geweldig ging worden maar dit had ik nooit verwacht! Wat een ervaring!

Machtig mooi en door de muziek, de know-how en optredens van René & Angela een reis om nooit te vergeten! Ook organisatie en de begeleiding tijdens de reis was zeer professioneel geregeld. Complimenten!"

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar in 2019 weer een reis! 

Afgelopen jaar: Op 31 oktober 2018 gingen 60 mensen samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René en Angela Shuman naar Amerika! Wat een sfeer en wat een gezelligheid! Met KLM zijn ze de lucht in gegaan en ontdekten de gehele muziekroute van The Rock'n Roll onder de bezielende leiding van René & Angela. Op onderstaande foto is een deel van de reizigers te zien.

© Always-Online Creative Projects

Always-Online BV is producent van de marketing, multimedia, IT en events van René Shuman & Angel-Eye.

Meer info: www.ALWAYS-ONLINE.tv