Amerikaanse vlag.png
Airplane_Emoji.png

Ga op reis met René Shuman & Angel-Eye naar het hart van Amerika: NASHVILLE, MEMPHIS, TUPELO en natúúrlijk GRACELAND! The Songs, The Studio's and the History of Rock'n Roll! Een echte droomreis met alles erop en eraan! 

Door de Corona maatregelen zijn de exacte reisdata nog niet bekend, maar schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwe data.

Beleef de Verenigde Staten samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll en ga op een onvergetelijke muziekreis naar de bakermat van de BLUES, ROCK'n ROLL en COUNTRY MUSIC die de wereld betoverde. Treed in de voetsporen van ELVIS PRESLEY, ROY ORBISON, JOHNNY CASH en vele anderen. U zult onder andere bezoeken: THE SUN STUDIO, Het geboortehuis van ELVIS PRESLEY in TUPELO, The RCA Studios in Nashville, BEALE STREET in MEMPHIS, GRACELAND, Het JOHNNY CASH MUSEUM, THE COUNTRY HALL OF FAME, BROADWAY en er zijn vele andere unieke verrassingen.

 

Het vervoer in Amerika vindt plaats in een luxe touringcar en er is structureel professionele reisbegeleiding aanwezig. U reist via KLM / KRAS / TUI en verblijft in prachtige hotels. Uiteraard is er dagelijks contact met René Shuman & Angel-Eye en zullen zij ook nog een exclusief optreden verzorgen. 

"Het afgelopen jaar ging ik samen met René & Angela Shuman naar Amerika. Ik wist dat het geweldig ging worden maar dit had ik nooit verwacht! Wat een ervaring!

Machtig mooi en door de muziek, de know-how en optredens van René & Angela een reis om nooit te vergeten! Ook organisatie en de begeleiding tijdens de reis was zeer professioneel geregeld. Complimenten!"

Na het succes van de afgelopen jaren is er in 2021 weer een reis! 

Op 31 oktober 2018 en op 27 september 2019 gingen in totaal meer dan 100 mensen samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René en Angela Shuman naar Amerika! Wat een sfeer en wat een gezelligheid! Op onderstaande foto is een deel van de reizigers van 2018 te zien.  Door de Corona maatregelen is de reis van 2020 uitgesteld naar 2021. Zodra er meer bekend is over de reis data verneemt u dit via deze website en de nieuwsbrief.