top of page

AMERIKA REIS

​THE SONGS, THE STUDIOS & THE HISTORY OF ROCK'nROLL!

 

Ga op reis met René Shuman & Angel-Eye naar het hart van Amerika: NASHVILLE, MEMPHIS, TUPELO en natúúrlijk GRACELAND! The Songs, The Studio's and the History of Rock'n Roll! Een echte droomreis met alles erop en eraan! 

Door de Corona maatregelen zijn de exacte reisdata nog niet bekend, maar schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwe data.

WE GAAN NAAR AMERIKA!

2018-01-04 Website Graceland SOLO.jpg

EEN ONVERGETELIJKE REIS

met Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye!

Een muziekreis naar de bakermat van de BLUES, ROCK'n ROLL en COUNTRY MUSIC die de wereld betoverde.

 

Treed in de voetsporen van ELVIS PRESLEY, ROY ORBISON, JOHNNY CASH en vele anderen. U zult onder andere bezoeken: THE SUN STUDIO, Het geboortehuis van ELVIS PRESLEY in TUPELO, The RCA Studios in NASHVILLE,

BEALE STREET in MEMPHIS, GRACELAND, Het JOHNNY CASH MUSEUM, THE COUNTRY HALL OF FAME, BROADWAY en er zijn vele andere unieke verrassingen.

 

Het vervoer in Amerika vindt plaats in een luxe touringcar en er is structureel professionele reisbegeleiding aanwezig.

 

U reist via KLM / KRAS / TUI en verblijft in prachtige hotels. Uiteraard is er dagelijks contact met René Shuman & Angel-Eye en zullen zij ook nog een exclusief optreden verzorgen. 

"Het afgelopen jaar ging ik samen met René & Angela Shuman naar Amerika. Ik wist dat het geweldig ging worden maar dit had ik nooit verwacht! Wat een ervaring!

Machtig mooi en door de muziek, de know-how en optredens van René & Angela een reis om nooit te vergeten! Ook organisatie en de begeleiding tijdens de reis was zeer professioneel geregeld. Complimenten!"